2015-07-08

Darázs

Wasp_macro_by_th_pionEz a novella életem legkedvesebb alkotása. 2009-ben írtam meg nagyjából egy hét leforgása alatt, azonban csaknem további két hónap telt el, mire komplett alkotás lett belőle. Az elkészült írást ugyanis kislányom, Ráhel asztalára helyeztem, és azt kértem tőle, hogy olvassa el, és rajzoljon bármit. Bármit, ami az eszébe jut olvasás közben. Rövidesen 22 rajzocskát készített, melyeket egytől-egyig a novella sorai közé illesztettem. Ha azt kérdezed, miért adok egy félelmetes irományt a tizenkét esztendős kislányom kezébe, akkor két választ adhatok. Elsőként: a történet az Ő inszektofóbiájáról (rovariszonyáról) szól. Második válaszom az lenne, hogy a novella az én halálfélelmemről szól. A két félelem egy könyvben egyesül. Azt hiszem, hogy ez a könyvecske eltéphetetlenül összekapcsol Bennünket. Engem, és Ráhelt. Apát, és a kislányát.

Az alábbiakban a könyv ajánlóját olvashatod, alatta pedig egy kis ízelítőt a novellából. Persze néhány olyan oldalt jelenítettem meg, melyeken rajzok is láthatóak.

Kedves olvasóim!

Ajánlom ezt a rövidke novellát azoknak, akik hozzám hasonlóan elvesztegetik az élet adta csodálatos pillanatokat. Ajánlom azoknak, akik a felemelô pillanatokból még nem voltak képesek egyetlen percet sem összerakni. Azoknak is, akik most még nem törôdnek vele, hogy az élet végén csak azok a pillanatok maradnak. Azok a pillanatok pedig emlékekbôl, együtt töltött boldog percekbôl állnak, és talán képesek röpke másodpercekig kitolni az élet határait.

Ajánlom drága gyermekeimnek, akik mindig közel járnak énhozzám, és azt várják, hogy én is közel járjak tiszta lelkükhöz.

Ajánlom azoknak az embertársaimnak, akik olyan hirtelen ítélkeznek, hogy nem látják meg a testet kitöltô lelket.

Íme a novella néhány oldala, az ígért képekkel. A számokra klikkelve nyílnak az oldalak. Jó szórakozást kívánok!

12 – 13 – 14 – 15 – 16 – 17 – 18. – 19 – 20.

Kedves Olvasó!

Amennyiben úgy döntöttél, hogy megrendeled a könyvecskét, írj számomra egy e-mailt, hogy fel vehessem veled a kapcsolatot. A könyv ára 1500 forint, amennyiben 10 darabot rendelsz, úgy 1200 forintba kerül darabja. Elküldhetem számodra postai úton, ebben az esetben előre utalást kérek. A postázás költségeit neked kell állnod. Személyes átvételre is van lehetőség, erről levélben “egyeztethetünk”. Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi kapcsolati űrlapot kitölteni, és elküldeni számomra. Valamennyi küldemény mellé számlát állítok ki. Köszönöm az érdeklődést!

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

KAPCSOLAT

KÜLDJ ÜZENETET!

Feltöltés itt! (Max 100 KB)Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.